Accessoires

huawei ascend p7 abonnementDe smartphone is een dagelijks gebruiksvoorwerp en het wordt iedere dag aan ontzettend veel risico’s bloot gesteld. Het zal wel fijn zijn als je de meeste risico’s kunt indekken en dat kan gelukkig, door de juiste Huawei Ascend P7 accessoires te kopen. Het zal toch zonde zijn als je het nieuwe toestel al binnen de kortste keren kapot of beschadigd hebt. Er zijn meerdere accessoires op de markt om de meest voorkomende risico’s te verbannen of tegen te gaan. Voor de Ascend P7 zijn er niet alleen accessoires voor bescherming, er zijn ook ontzettend veel andere accessoires te bestellen zoals: accu’s, opladers, handsfree sets, geheugenkaarten of reparatie gereedschap.

Bescherm je je Huawei Ascend P7

Om je nieuwe Ascend P7 te beschermen tegen de risico’s vallen, krassen en stoten is het min of meer noodzakelijk om een beschermhoesje en een screen protector aan te schaffen. Met deze accessoires bescherm je de Ascend P7 tegen krassen, vallen en stoten. Ondanks dat het toestel bewerkt is met Gorilla Glass 3 is het verstandig om een screen protector aan te schaffen. De beschermhoesjes zijn er in alle soorten, zo is er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden. Voor de screen protector geldt dat je deze eenvoudig zelfstandig aan kan brengen op het scherm van de Ascend P7. Deze accessoires zijn noodzakelijk voor een optimale bescherming van je nieuwe toestel.

Voorkom schade aan je toestel

Het risico dat je toestel beschadiging oploopt is aanzienlijk groot wanneer je het toestel niet beschermt tegen risico’s. Met diverse speciaal ontworpen accessoires kan de Ascend P7 beschermt worden. Voorkom dat je het toestel beschadigd door vallen, stoten of krassen, middels diverse accessoires. Wil je volledige zekerheid met je Huawei Ascend P7 dan is het ook mogelijk om een smartphone verzekering af te sluiten voor je mobiele telefoon.

Screenprotectors

Screen protectors beschermen je toestel tegen krassen. De screen protector is een transparant laagje welke je eenvoudig zelf kunt aanbrengen op het scherm van je Huawei Ascend P7. Een screen protector is een relatief goedkope accessoire, waar je enorm veel plezier van zult beleven. Het scherm van de Ascend P7 is wel gemaakt van Gorilla Glass 3 maar een extra laagje bescherming kan natuurlijk nooit kwaad. Het aanbrengen van de screen protector is makkelijk te doen. Het is een accessoire die je absoluut bij de aanschaf van het toestel moet kopen. Zo sluit je min of meer het risico op krassen volledig uit.

hoesjesBeschermhoesjes

Als je de Huawei Ascend P7 goed wil beschermen dan is het verstandig om een beschermhoesje te kopen. Er zijn ontzettend veel beschermhoesjes, van relatief goedkope tot relatief dure beschermhoesjes. De hoesjes beschermen het toestel tegen invloeden van buitenaf. Een bescherm hoesje beschermd daarnaast tegen vallen en stoten. Er zijn veel verschillende soorten beschermhoesjes zo heb je softcases, flip cases, bumpers, hardcases en walletcases. Door het uitgebreide assortiment kun je altijd een geschikte beschermhoes vinden voor je Huawei Ascend P7.
Het voorkomen van schade aan je toestel is beter dan het laten repareren van je smartphone. Bescherm je smartphone optimaal met een beschermhoesje, die voor jouw smartphone gemaakt is.

Geheugenkaarten

huawei ascend geheugenkaartDe Huawei Ascend P7 heeft een geheugenslot type, namelijk voor een Micro-sd. Via het geheugenslot kun je het interne geheugen uitbreiden met een externe Micro-sd geheugenkaart. Het toestel is standaard voorzien van 16GB intern opslaggeheugen en via de Micro-sd geheugenkaart kun je dit uitbreiden tot 128GB. De geheugenkaart is een niet te missen accessoire, helemaal omdat je vanzelfsprekend zoveel mogelijk bestanden, foto’s, muziek en video’s wilt bewaren op je smartphone. Een Micro-sd geheugenkaart kun je in verschillende GB’s kopen. Kies het aantal gigabyte dat jezelf denkt nodig te hebben om van alles en nog wat op te kunnen slaan op je Huawei Ascend P7.