Ascend P7 draagt bij aan omzetgroei Huawei

0

Huawei wil wereldwijd een rol van betekenis gaan spelen in de telecom markt en langzamerhand krijgt het Chinese bedrijf steeds meer voet aan de grond buiten China. Vorig jaar presenteerde het bedrijf de dunste smartphone ooit en dit jaar kwam het bedrijf met de opvolger de Ascend P7.

Doordat het toestel in meer dan 70 landen wordt verkocht heeft Huawei de omzet flink zien stijgen. In de eerste maand naar de release van de Ascend P7 heeft Huawei meer dan een miljoen toestellen verkocht. Dit heeft een positieve bedragen geleverd aan de omzetgroei.

De hele omzetgroei van 19 procent in het eerste half jaar van 2014 is niet alleen te wijden aan de uitstekende verkoopcijfers van het nieuwe vlaggenschip maar ook door de toenemende investeringen in 4G-netwerken. Huawei is op het gebied van 4G netwerken één van de grootste ter wereld en het bedrijf levert ook de technologie van het 4G netwerk in Nederland.

In het voorjaar van 2014 werd tevens bekend gemaakt dat Huawei partner wordt van de Amsterdam Arena en van de voetbalclub Ajax Amsterdam. In de Amsterdam Arena legt Huawei een gratis Wi-Fi netwerk aan waar iedere bezoeker van een voetbalwedstrijd of georganiseerd evenement gebruik van kan maken. Met de partnerovereenkomst hoopt Huawei haar naamsbekendheid te vergroten in Nederland.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht