Beoordeling Gerjan Hellenvoets

0

Ik ben nu twee weken in het bezit van deze telefoon en hij bevalt mij uitstekend. Noodgedwongen moest ik op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon en aangezien mijn abonnement nog een jaar doorloopt moest ik een simlockvrije telefoon kopen, mijn oog viel meteen op de P7. Na het lezen van elke reviews (waaronder hier op de website) wist ik zeker dat dit een kwalitatief goede maar bovenal een betaalbare telefoon is. De Ascend P7 heeft mij positief verrast en ik raadt de telefoon nu ook aan in mijn kennissenkring.

Conclusie

8.0 Goed

De Ascend P7 heeft mij positief verrast en ik raadt de telefoon nu ook aan in mijn kennissenkring.

  • Camera 8
  • Batterijduur 7
  • Design 9
  • Afmetingen 8
  • Prijs 8
Delen

Over de schrijver

Avatar

Reageren op het bericht