Camera

De Camera van de Ascend P7

huawei ascend p7 cameraVandaag de dag heb je geen digitale fotocamera meer nodig. Foto’s maken met de Huawei Ascend P7 is een genot. Zowel de hoofdcamera (13 megapixels) als de front camera (8 megapixels) zijn bovenverwachting goed.

De camera is vrij indrukwekkend, de kleurweergave is enorm goed, het heeft een dynamisch bereik en je ziet via de camera heel veel details. De Ascend P7 heeft als hoofdcamera een 13 megapixel lens met een diafragma van f/2.0. De front camera is een heus selfie camera want met 8 megapixels kun je de perfecte selfie schieten.

Een handige truc bij de camera van de Huawei Ascend P7 is dat je supersnel een foto kan maken, ook al is de Ascend P7 vergrendeld. Door tweemaal op de volumeknop te drukken opent de camera app zich en kun je direct een foto vastleggen.

Iedereen kan fotograferen met de Ascend P7

Professionele foto’s maken doe je vandaag de dag gewoon met de Huawei Ascend P7. De camera van het toestel is uitmuntend goed en hiermee kan een ieder professionele foto’s maken. Je hebt je mobiele telefoon altijd bij de hand, zo hoef je dus nooit een moment te missen. Je kan nu alles vastleggen met je smartphone en als je de beschikken hebt over een 13 megapixel camera dan is de foto ook nog eens van extreem hoge kwaliteit. Het is jammer dat de Ascend P7 maar 16GB interne opslagcapaciteit heeft, want met 13 megapixel foto’s is het geheugen zo vol. Gelukkig kun je het geheugen bij de Huawei Ascend P7 uitbreiden middels een externe Micro-sd kaart, waardoor je meer dan genoeg foto’s kunt bewaren.