De nieuwe Ascend P7: Veel waar voor je geld!

0

De Huawei Ascend P7 is een smartphone die veel waar biedt voor je geld, maar zoals iedereen weet moet je bij een smartphone met een prijskaartje van 450 euro een aantal compromissen doen. Ondanks de compromissen die je moet doen blijft het een geweldige smartphone in het midden segment.

Positief aan de Ascend P7 is het beeldscherm van 5 inch met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Ook het kloppend hart voldoet aan de verwachtingen met een processor uit de eigen gelederen. De processor is een Hisilicon Kirin 910T quad-core met een kloksnelheid van 1,8GHz. Toch moet je juist op dit punt compromissen maken want andere topmodellen hebben een betere processor met hoge kloksnelheid.

Toch is de Ascend P7 een hele goede opvolger van de Ascend P6 en met het nieuwe vlaggenschip denken wij dat Huawei steeds meer voet aan de grond krijgt in Nederland. Helemaal omdat de smartphone betaalbaar is. Voor een los toestel is de P7 nog aan de dure kant maar als de prijs net zo snel zakt als bij de P6 zal de Ascend P7 een hele goede keuze kunnen zijn, ten opzichte van de andere toestellen in het hoge segment.

Ben je warm gelopen voor de Ascend P7? Kijk bij ons op de website voor de beste aanbiedingen in combinatie met een abonnement. De verwachte uitlever datum van de Ascend P7 zal eind mei 2014 worden. Maar je kunt het toestel nu al bij meerdere aanbieders bestellen middels een pre-order.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht