De ‘Selfie’ Smartphone

1

Een goede camera en een prachtig design, de Huawei Ascend P7 is de selfie smartphone van 2014.

Vorig jaar sloop Huawei zonder al te veel bombarie de top drie binnen qua verkopen van smartphones. Bijna niemand heeft het opgemerkt maar het onbekende merk krijgt langzamerhand voet aan de grond in Europa en vooral in Nederland. Het bedrijf is groot geworden met het aanleggen van netwerken. Maar met de Ascend P7 zal het Chinese bedrijf nu ook faam maken.

De Ascend P7 is Huawei’s eerste 4G smartphone, en het is veruit de meest aantrekkelijke smartphone van een Chinese fabrikant. Vooral het ontwerp en de geweldige camera’s van het toestel springen boven alles en iedereen uit.

Formidabele camera’s

De Ascend P7 is uitgerust met twee formidabele cameralenzen. Aan de achterzijde is een 13 megapixel camera geplaatst met een diafragma van f/2,4. Aan de voorzijde zit een ongelofelijke 8 megapixel camera. Deze camera is niet alleen voor beeldbellen weggelegd, het heeft ook een panoramische functie waardoor je een geweldige selfie kan maken van een groepsfoto of zoals Huawei dit zelf noemt een ‘groufies’. De 8 megapixel front camera is de ideale selfie camera, het maakt mooie en scherpe foto’s en dat allemaal met een camera van een smartphone.

De 13 megapixel hoofdcamera is ideaal voor het schieten van hoogwaardige foto’s en video’s. Daarnaast kun je de camera heel snel opstarten, want als je tweemaal op de volume knop drukt aan de zijkant van de Ascend P7, dan start de camera direct op en kun je binnen enkele seconden een foto schieten. Het is bijna onmogelijk om een moment, actie of gebeurtenis te missen.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

1 reactie

  1. Avatar
    Gerard de Vries op

    Hoe snel kan ik een selfie maken met dit toestel? Ik heb momenteel een Ascend P6, met dit toestel duurt het vrij lang voordat ik de juiste camera heb geselecteerd en een foto kan maken.

Reageren op het bericht