Het beste abonnement voor je Huawei

0

Huawei is een chinees telefoonmerk dat elk jaar populairder wordt onder Nederlanders. De telefoon is van zeer goede kwaliteit en ook nog eens goedkoper dan de iPhone of de Samsung.  Om het nog goedkoper te maken, is het goed om te kijken naar de verschillende abonnementen die je kan kiezen voor je Huawei. In dit artikel kijken we naar 3 soorten abonnementen, namelijk: Telefoonabonnement met toestel, sim only en prepaid simkaart.

Telefoonabonnement met toestel

Dit is de meest gekozen optie onder Nederlanders. Toch is dit zeker niet de goedkoopste optie. Je betaalt een hoger bedrag per maand dan met sim only of prepaid simkaart. Daarnaast wordt sinds kort een telefoonabonnement met toestel gezien als een lening door de overheid. Wat maakt mij dat uit hoor ik je denken. Nou, doordat dit gezien wordt als een lening, kan je gekort worden op het aanvragen van hypotheek. Dat is natuurlijk vervelend

SIM only

Bij Sim Only betaal je alleen voor abbonement en niet voor een toestel. Hierdoor kan je je oude telefoon houden of een nieuwe kopen. Je betaalt vaak tientallen euro’s per maand minder, waardoor de vaste lasten een stuk lager zijn.

Prepaid simkaart

Naast een telefoonabonnement met toestel en sim only heb je ook een prepaid simkaart. Dit klinkt ouderwets, maar heeft nog steeds veel voordelen. Allereerst wordt het niet gezien als lening en daarnaast heb je ook meer inzicht in de kosten. Je moet namelijk van te voren betalen voor beltegoed of een databundel. Als dit op is, moet je weer een nieuw bundel kopen. Hierdoor zal je niet over een bepaald bedrag gaan, omdat je inzicht hebt in de kosten die je maakt. Er zijn veel websites die verschillende prepaid abonnementen met elkaar vergelijken. Een bekende en betrouwbare is: Prepaidsimkaart.net.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht