Huawei Ascend P7 de beste smartphone van Huawei!

0

De Huawei Ascend P7 is de beste smartphone die Huawei tot nu toe heeft gemaakt, maar het toestel schiet tekort om zich echt te onderscheiden van de grote spelers in de smartphone wereld. De front camera mag absoluut de nodige complimenten ontvangen en de hoofdcamera is een fatsoenlijke camera die wij al meerdere malen voorbij hebben zien komen bij een smartphone. Een pluspunt van de Huawei Ascend P7 is de toegankelijke software, een ieder zal zo één, twee, drie met het toestel aan de slag kunnen.

We zijn dit jaar al flink verwent met het aantal releases en ook zien we een aantal goede releases opduiken uit de Chinese markt, waar de Huawei Ascend P7 ook vandaan komt. De Ascend P7 heeft veel weg van zijn voorganger, zo blijft het een gestroomlijnd design, al is het niet zo dun als de Ascend P6. Huawei heeft er alles aangedaan om het toestel op alle fronten te verbeteren en dat is aanzienlijk goed gelukt, ook al zijn het soms bescheiden verbeteringen ten opzichte van de Huawei Ascend P6. Voor een middenklasse smartphone springt de Huawei Ascend P7 er met kop en schouders bovenuit. Helemaal omdat de prijs van het toestel erg toegankelijk is voor iedereen. Tot nu toe is de Huawei Ascend P7 de beste smartphone van Huawei! Bestel de Ascend P7 nu super voordelig met een telefoon abonnement.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht