Huawei Ascend P7 foto’s gelekt

0

Bewust of onbeuwst zijn er foto’s gelekt van het nieuwe vlaggenschip van Huawei. Uit de foto’s die gelekt zijn is te zien dat de Huawei Ascend P7 veel weg heeft van de Huawei P6. De foto’s die gelekt zijn werden door Evleaks op hun betrouwbare twitter-account gezet.

Het nieuwe toestel van Huawei is grotendeels een kopie van het ontwerp van de Huawei Ascend P6. De achterkant ziet er alleen iets anders uit. De achterkant lijkt een bepaalde textuur te krijgen waarmee het toestel meer grip moet krijgen, want de achterkant van de P6 was nog van glas. De P6 was de dunste smartphone ooit, dit zal de Ascend P7 niet overtreffen want het toestel word iets dikker.

Op 7 mei aanstaande word het nieuwe vlaggenschip van Huawei aangekondigd in Parijs. De verwachtingen met betrekking tot de specificaties zijn dat het toestel een 5 inch Full HD display krijgt, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Aanboord zal zich een 1,8 Ghz quadcore processor aanwezig zijn van de Chinese fabrikant HiSilicon. De camera aan de achterkant zal voorzien worden van een 13 megapixel lens en de voorkant een 8 megapixel lens.

Hou hier al het nieuws omtrent de Huawei Ascend P7 in de gaten en bestel straks als eerste het nieuwe toptoestel van Huawei hier!

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht