Keuzehulp abonnement

Als je de Ascend P7 met abonnement wilt gaan aanschaffen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Met een mobiel telefoon abonnement is het toestel verkrijgbaar vanaf gratis, maar het wil niet altijd betekenen dat je het toestel gratis bij je abonnement krijgt. Of je de smartphone ook gratis krijgt bij je mobiele telefoon abonnement is mede afhankelijk van het soort abonnement dat je afsluit. Als je wilt weten of je de Huawei Ascend P7 gratis krijgt bij het mobiele telefoon abonnement moet je als eerst een aantal dingen opzoeken of nagaan bij je huidige contract.

Belminuten

Als eerste is het belangrijk om te weten hoeveel belminuten je maandelijks gebruikt bij je huidige provider. Dit kun je eenvoudig controleren door de laatste facturen op te zoeken of te raadplegen op het internet. Als je het gemiddelde van de afgelopen 3 maanden pakt qua belminten weet je hoeveel je maandelijks ongeveer nodig hebt. Selecteer dit aantal belminuten in de vergelijkingstool.

Sms’jes

Als tweede moet je nagaan hoeveel sms’jes je maandelijks verstuurd. Sms’en wordt steeds minder gedaan maar het is verstandig om hiervoor toch een kleine bundel voor af te sluiten. Steeds meer providers bieden gratis onbeperkte sms bundels aan. Selecteer in de vergelijkingstool hoeveel sms’jes maandelijks nodig hebt.

huawei ascend p7 8Data

Als laatste moet je nagaan en controleren hoeveel MB’s je maandelijks verbruikt. Dit is vandaag de dag de pijler voor een abonnement. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiel internet en daarom is het belangrijk om kritische te kijken naar deze bundel. Omdat de Huawei Ascend P7 4G ondersteund en als je hier gebruik van wilt maken moet je een grote databundel selecteren, want providers bieden 4G pas aan bij bundels vanaf 4GB. Selecteer de gewenste MB’s in de vergelijkstool en ontdek direct of je de Huawei Ascend P7 gratis kunt krijgen bij je mobiele telefoon abonnement.

De Ascend P7 in combinatie met een mobiel telefoon abonnement is niet altijd voordeliger. Vooral als je een niet veel gebruik maakt van de smartphone kan het toestel in combinatie met een abonnement wel eens veel duurder uitvallen. Selecteer daarom ten alle tijden de gewenste bundels, om er zo achter te komen of de Huawei Ascend P7 met abonnement voor jou de beste keuze is.

Past een abonnement bij jou? Probeer onze prijsvergelijker en bekijk het complete abonnement aanbod. Geef je voorkeuren op en kies de goedkoopste aanbieding!