Keuzehulp los toestel

De Huawei Ascend P7 is een betaalbare smartphone en dat maakt het mogelijk om het toestel los te kopen. Een los toestel heeft veel voordelen maar ook een aantal nadelen. Voor de Ascend P7 is het te overwegen om een los toestel aan te schaffen, want er meer voor- dan nadelen. Lees hieronder de voordelen van een los toestel:

Voordelen Huawei Ascend P7 los toestel

  • Simlockvrij toestel
  • Flexibiliteit
  • Vrijheid
  • Toestel in eigen bezit vanaf de aankoop
  • Veel keuze mogelijkheden

Nadelen Huawei Ascend P7 los toestel

  • Verkoopadviesprijs betalen
  • Geen abonnement

Zoals je kunt zien zijn er meer voor- als nadelen voor een los toestel. Het grootste voordeel is dat het toestel bij de aankoop simlockvrij is en dat je de keuze vrijheid hebt voor een telefoon abonnement. Het grootste nadeel is dat je de verkoopadviesprijs moet betalen voor het toestel. De Ascend P7 heeft een relatief lage aanschafprijs en daarom is het goed mogelijk om dit toestel juist als los toestel te kopen. De verkoopadviesprijs van de Huawei Ascend P7 ligt momenteel op 450 euro, naar mate het toestel langer op de markt is zal de aanschafprijs aanzienlijk dalen, waardoor het nog aannemelijker wordt om het toestel los te kopen.

huawei ascend p6Keuze vrijheid qua mobiele abonnementen

Als je het toestel los koopt heb je een enorme keuze vrijheid wat betreft een mobiel telefoon abonnement. Omdat het toestel simlockvrij is, kun je bij iedere provider een telefoon abonnement afsluiten. Hierdoor is het ook mogelijk om een goedkoop sim only abonnement af te sluiten. Steeds meer consumenten kiezen voor deze optie omdat deze constructie vaak goedkoper uitvalt dan een traditioneel telefoon abonnement, waarbij je het toestel via een provider combineert met een mobiel telefoon abonnement.

Je wil geen maandelijkse kosten maar toch een mooi toestel? Vergelijk de Ascend P7 los toestel prijzen tussen bekende telefoon aanbieders.