Keuzehulp prepaid

Voor veel consumenten is een telefoon abonnement niet voordelig en helemaal niet in combinatie met de betaalbare Ascend P7. Mocht een abonnement voor jou veel veel duurder uitvallen, dan is er nog de mogelijkheid om een prepaid toestel aan te schaffen. Een Huawei Ascend P7 prepaid schaf je aan als:

  • Je niet tot nauwelijks gebruik maakt van je smartphone
  • Je controle wilt hebben over het maandelijks verbruik
  • Je niet vast wilt zitten aan een langdurig contract
  • Je niet wilt identificeren bij de het afsluiten van een mobiel telefoon abonnement
  • Je veel tekstberichten verstuurd en weinig belt of gebruik maakt van mobiel internet

Dit kunnen fundamentele redenen zijn om juist te kiezen voor een prepaid toestel. De meeste consumenten kiezen voor een prepaid toestel omdat ze de smartphone niet of nauwelijks gebruiken, maar wel bereikbaar willen zijn voor vrienden, kennissen en familie. Een andere belangrijke reden is dat ze de vrijheid willen hebben en zelf bepalen wanneer ze het beltegoed opwaarderen, in plaats van maandelijks nieuw tegoed krijgen zoals dit geldt bij een mobiel telefoon abonnement.

ascend p7 9Prepaid toestellen voor populair bij jongeren

Prepaid toestellen worden ook veel aangeschaft door jongeren. Dit komt omdat ze nog geen 18+ zijn en nog geen abonnement mogen afsluiten op eigen naam. Voor ouders is een prepaid toestel ook beter te controleren, want in tegenstelling tot een abonnement kun je bij een prepaid toestel geen gebruik meer maken van het mobiele netwerk, tenzij het beltegoed wordt opgewaardeerd.

Als het beltegoed helemaal verbruikt is kan het toestel niet meer gebruikt worden, in zoverre dat je zelf niet meer kunt bellen, sms’en en internetten. Je kunt wel gebeld worden en tekstberichten ontvangen en heb je in de omgeving Wifi ter beschikking dan kun je ook gebruik maken van mobiel internet. Wil je controle over je mobiele telefoonkosten, kies dan voor een prepaid toestel!

Betalen voor je telefoongebruik wanneer jij dat wilt? Kies voor een prepaid abonnement i.c.m. een Huawei Ascend P7. Maak nu gebruik van onze vergelijker!