Huawei Ascend p7 kleuren

De Chinese fabrikant Huawei timmert de laatste jaren gestaagd aan de weg en dit jaar zet de fabrikant een duidelijke stap in de goede richting met de komst van de Huawei Ascend P7. Dit toestel moet Nederland in een rap tempo gaan veroveren en het lijkt erop dat het Huawei dan eindelijk gaat lukken om voet aan de grond te krijgen in Europa.

De Ascend P7 heeft veel weg van de Ascend P6, alleen heeft het een beter ontwerp en is het vermogen onder de motorkap aanzienlijk toegenomen. Hoewel de Ascend P7 voor Huawei het vlaggenschip is kan het niet concurreren in de competitie high-end smartphones waar de Galaxy s5, HTC One M8 en de Sony Xperia Z2 zich in begeven. Huawei Ascend P7 is een mid-end smartphone die aan de deur klopt bij de high-end smartphones.

huawei ascend p7 5

Stijlvolle kleuren

Dat Huawei met haar vlaggenschip uitkomt in de mid-end klasse heeft voornamelijk te maken met het feit dat het toestel een prijskaartje heeft van 449 euro. Het prijskaartje plaatst de Ascend P7 in de mid-end klasse maar voor deze prijs krijg je enorm veel smartphone.

Dit gezegd te hebben kunnen we even snel door de specificaties heen lopen en hier zien we niet iets wat er uit springt, veel specificaties komen overeen met die van de HTC One M7 die vorig jaar gepresenteerd werd door HTC. Maar voor de prijs van 449 euro mag je ook niet verwachten dat je specificaties krijgt van een toestel uit de high-end klasse.

Het grote voordeel van de Huawei Ascend P7 is dat het toestel compacte afmetingen heeft en een licht gewicht is. De afmetingen zijn 139,8 x 68,8 x 6,5 millimeter en het toestel weegt slechts 124 gram. Het toestel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk wit, zwart en roze. In de toekomst verwachten we nog andere kleuren omdat dit een trend is bij smartphone fabrikanten.

Welke kleur van de Ascend P7 ga jij kopen?