Laat je vergaderingen en lessen tot leven komen

0

Een ctouch is een groot Touchscreen voor uw vergaderingen of lessen waarmee u uw inhoud gemakkelijk op het grote scherm kunt weergeven. U kunt het de ctouch om op het interactieve whiteboard te schrijven en uw lessen tot leven te brengen. Het Touchscreen maakt het ook gemakkelijk om aantekeningen te maken met pen of touch, zodat u notities en citaten aan uw presentaties kunt toevoegen. Een ctouch of een gewoon Touchscreen kan zowel op een in een meeting als in de klas als whiteboard worden gebruikt. Daarnaast is de ctouch ook nog aanpasbaar in z’n stijl en in z’n functionaliteit. 

Aanpasbare stijl

U kunt de kleur of stijl van uw ctouch veranderen en als zelfstandige ctouch gebruiken, of u kunt een interactief whiteboard maken in een breed scala aan vormen, maten en stijlen. Heeft u het liefst een professionele look? Misschien in de kleuren van het logo van uw bedrijf of matchend met het interieur van uw kantoor? Of misschien een speciale kleur op een speciale dag zoals oranje met Koningsdag? Of misschien wilt u uw klaslokaal iets ludieker maken met allerlei veranderende kleuren of plaatjes? Of juist niet en gewoon een strak professionele look? Het kan nu allemaal met de ctouch. 

Aanpasbare functionaliteit

U kunt functionaliteit aan uw ctouch toevoegen met een knop of een app, zoals audio opnemen, video opnemen (inclusief screensavers). Met een druk op de knop uw notities openen of juist sluiten? Of de presentatie die u vaker moet geven? Of een app opstarten en daarna pas uw presentatie? Of knoppen weghalen die u niet gebruikt? Dit kan tegenwoordig allemaal in de nieuwste touchscreens voor op kantoor of voor in de klas. Les geven of vergaderen wordt een stuk leuker met zo’n scherm. Plus dat je er een erg professionele indruk mee kan maken en het is ook nog erg handig.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht