Nieuw Vodafone Thuis: Internet, Televisie en bellen in één pakket

0

Vodafone is voor de meeste mensen geen onbekende, want iedereen kent Vodafone wel als de telecomprovider waar een ieder terecht kan voor een mobiel telefoon abonnement. Onlangs heeft Vodafone iets nieuws onder de aandacht gebracht en dat is Vodafone Thuis. De nieuwe dienst is al sinds september 2014 verkrijgbaar maar het wordt nu pas door de meeste mensen opgemerkt omdat het bedrijf er nu pas echt reclame mee maakt.

Vodafone Thuis is een alles in 1 flexibel pakket. Het is mogelijk om het alles in één pakket helemaal naar eigen wens in te stellen. Wil je bijvoorbeeld liever geen telefonie, maar wel internet en televisie? Dit is bij Vodafone Thuis geen probleem. Elke maand kun je het alles in 1 pakket van Vodafone weer aanpassen, zonder hiervoor extra kosten te moeten betalen. Je kunt tevens kiezen voor supersnel glasvezel internet met snelheden tot maar liefst 500mbps, dit is aanzienlijk sneller dan bij de concurrentie. UPC en Ziggo bieden maximaal 120mbps aan en KPN slechts 100mbps. Het is natuurlijk ook mogelijk om langzamer internet aan te schaffen bij het alles in 1 pakket.

Bij het alles in 1 pakket kun je kiezen uit verschillende televisie abonnementen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een startpakket met 54 digitale zenders inclusief gratis interactieve TV Box. Daarnaast zijn er nog extra pakketten met veel andere zenders zoals entertainmentzenders, kids & music zenders en internationale zenders. Verder heb je de optie tot verschillende Premium-zenders zoals Sport1, FOX Sports en HBO. Ook qua mobiele telefonie heb je keuze uit verschillende abonnementen. Je kunt kiezen voor het startpakket waar je 8ct per minuut betaalt, een extra pakket met 2.500 belminuten bellen naar vaste nummer en je kunt een Plus pakket afsluiten waarbij je 2.500 belminuten krijgt voor mobiel en vast. Het alles in 1 pakket is flexibel en je kunt het kosteloos per maand bijstellen, dat maakt Vodafone Thuis ideaal voor elk huis.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht