Prepaid toestel

Als je op zoek bent naar een goede mobiele telefoon en dat voor een betaalbare prijs, dan ben je hier aan het juiste adres! De Huawei Ascend P7 kun je namelijk ook bestellen als prepaid toestel.

Het Chinese bedrijf Huawei is een nog relatief onbekende speler op markt, maar het bedrijf staat er om bekent dat het relatief goedkope mobiele telefoons produceert. Het huidige premium toestel is de Ascend P7 en dit uitmuntende toestel is ook verkrijgbaar als prepaid toestel.

huawei ascend sim onlyWaarom de Ascend P7 kiezen?

De kans is groot dat je nog nooit van Huawei gehoord hebt en als je nog nooit van het merk gehoord hebt is de kans groot dat je snel verder kijkt naar een bekender merk, maar dit moet je juist niet doen! Er zijn meer dan genoeg redenen om juist wel de Huawei Ascend P7 te kopen als prepaid toestel. Het betreft misschien wel een relatief goedkoop toestel, daar tegenover staat dat het relatief goede specificaties heeft. Het toestel doet vrijwel niet onder voor de huidige top toestellen in de markt en helemaal als je de prijs kwaliteit verhouding er op nagaat.

Als je op zoek bent naar een prepaid toestel, dan is de Ascend P7 de meest geavanceerde smartphone die je op dit moment kunt krijgen met prepaid. Het toestel is uitgerust met een 5 inch scherm en de afmetingen van het toestel zijn 139,8 bij 68,8 bij 6,5 millimeter en ondanks alle technologie die in het toestel zijn gestopt weegt het slechts 124 gram. Reden genoeg om juist wél de Huawei Ascend P7 te kiezen als prepaid toestel lijkt ons!

Ascend P7 toestel prijzen

Wij hebben voor jouw de beste elektronica webwinkels geselecteerd waar je de Huawei Ascend P7 los kunt kopen of als prepaid toestel. Hieronder zie je welke aanbieders wij aanraden aan de hand van de door ons gehanteerde criteria. Wij hebben CoolBlue, Media Markt en BCC geselecteerd omdat ze een goede service bieden, snelle levertijden hanteren, gratis verzenden en je kunt je aankoop binnen 14 dagen retourneren.

coolblue
  • €398,99

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Leverbaar in 2 kleuren
  • Gratis verzending
  • Retourneren binnen 14 dagen