Huawei Ascend P7 Prijs

Op 7 mei 2014 heeft Huawei dan eindelijk de opvolger van de Ascend P6 gepresenteerd. De Huawei Ascend P7 is het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf. Huawei smartphones staan er om bekent dat ze betaalbaar zijn en dat geldt ook voor de Ascend P7. De Huawei Ascend P7 prijs is de sleutel waarom iedereen voor dit geweldige toestel zal kopen. De Ascend P7 heeft een prijskaartje van 450 euro voor een los toestel. De prijs kwaliteit verhouding bij de Ascend P7 is uitermate goed. Voor deze prijs heb je een uitstekend toestel die absoluut niet onder doet voor een dure smartphone.

De Huawei Ascend P7 is leverbaar in twee kleuren, namelijk wit en zwart. Voor beide kleuren wordt dezelfde prijs gehanteerd. De 16GB versie is de enige versie van de Huawei Ascend P7, je kunt het geheugen uitbreiden met een micro SD-kaart.

Wilt u een los toestel kopen? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders.

Prijzen los toestel

Ascend P7 in combinatie met een abonnement

huawei ascend p7 6Je hoeft het toestel natuurlijk niet te los te kopen. Veel goedkoper is het toestel aanschaffen in combinatie met een abonnement. Voor een Huawei Ascend P7 los toestel betaal je 450 euro, terwijl je het toestel al vanaf gratis kunt verkrijgen bij een abonnement. De prijs voor de Ascend P7 bij een abonnement is wel afhankelijk van bepaalde aspecten. Een belangrijk aspect is bij welke provider je een abonnement afsluit en daarnaast welk abonnement je afsluit. De Ascend P7 is voorbereid op het supersnelle 4G netwerk en daarom kun je er ook voor kiezen om een 4G abonnement af te sluiten, zodat je gebruik kunt maken van het supersnelle netwerk.

Vergelijk alle abonnementen van alle bekende telefoon providers

Vergelijk abonnementen