Saffieren beeldscherm voor de Huawei Ascend P7

0

In september komt Huawei met een speciale versie van het huidige vlaggenschip. De Ascend P7 wordt namelijk in beperkte oplage voorzien van een saffieren beeldscherm. Huawei heeft dit zelf bekend gemaakt aan Engadget.

Er wordt al langere tijd gesproken over de komst van saffieren beeldschermen bij smartphones. Zo is Apple al een tijd bezig met het ontwikkelen van een saffieren beeldscherm voor de nieuwe iPhone. Saffier is extreem sterk en hierdoor worden de smartphones extra beschermd tegen krassen. Saffier is niet nieuw in de telecom branche want verschillende producenten gebruiken saffier al voor enkele onderdelen bij de smartphones. Apple gebruikt saffier al voor de home button en ter bescherming van de cameralens.

Huawei zal in september waarschijnlijk als eerste fabrikant een smartphone op de markt brengen met een saffieren beeldscherm. De speciale versie van de ascend P7 zal slechts in beperkte oplage beschikbaar komen. De eerste lading van de Ascend P7 met saffieren beeldscherm wordt in het thuisland China verkocht en in november wordt een beperkte oplage verzonden naar andere markten.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht