huawei ascend sim onlyHuawei Ascend P7 Sim only

Nu het nieuwe toestel van Huawei overal te koop is bestaat er ook de mogelijkheid om de Huawei Ascend P7 los toestel te kopen. Een Huawei smartphone is redelijk betaalbaar en hierdoor is het voor meer mensen mogelijk om het toestel los aan te schaffen. Het verschil met het los aanschaffen en het toestel aanschaffen met een telefoon abonnement is dat je sowieso een simlock vrije Ascend P7 hebt, waardoor je zelf kunt bepalen waar je eventueel een telefoon abonnement afsluit.

Het mag duidelijk zijn dat je aan alleen een Huawei Ascend P7 niet veel hebt en dat komt omdat je er dan niet mee kunt bellen en sms’en. Door de Wi-Fi connector kan je thuis of waar dan ook wel gebruikmaken van het internet maar alleen daarvoor koop je de Ascend P7 niet. Wat heb je dus minimaal nog meer nodig voor het volledig kunnen gebruiken van je P7? Juist een telefoon abonnement. Als je een los toestel hebt aangeschaft dan kun je een super goedkoop telefoon abonnement afsluiten, in de vorm van een sim only abonnement. Met het afsluiten van een goedkoop sim only abonnement ben je waarschijnlijk veel goedkoper uit dan wanneer je het toestel met een telefoon abonnement zal kopen. Het enige nadeel is dat je eenmalig diep in de buidel moet tasten om de Huawei Ascend P7 aan te schaffen.

Let op: De Huawei Ascend P7 los toestel met een sim only abonnement is niet altijd goedkoper, controleer daarom altijd de totaal prijs van het abonnement en de aanschaf van een los toestel.

hauwei ascend foto gelektSim only providers

In Nederland bieden min of meer alle providers sim only abonnementen aan. Een sim only is altijd goedkoper dan wanneer je een smartphone bij je telefoon abonnement al dan wel niet gratis krijgt. KPN, T-Mobile, Vodafone, Simpel, Youfone, Simyo, Tele2 en Telfort zijn bijvoorbeeld aanbieders van sim only abonnement. Vergelijk sim only abonnementen en sluit het goedkoopste sim only abonnement af voor je Huawei Ascend P7.

Betaal je liever je telefoon in 1 keer en wil je geen hoge maandelijkse kosten? Sluit een simonly abonnement af en koop de Ascend P7 als los toestel!