Specificaties

0

huawei ascend p7 1De Ascend P7 is het paradepaardje van Huawei. De smartphone is de opvolger van de P6 en wederom is de Huawei Ascend P7 een super slanke smartphone worden. Het toestel is dan niet slanker dan de Ascend P6, toch is het toestel met maar 6,5mm dikte super slank. Lees hier alles over de specificaties van de Huawei Ascend P7, de betaalbare smartphone.

Formaat

Dat de Ascend P7 niet slanker is geworden heeft vooral te maken met het feit dat Huawei het toestel heeft voorzien van krachtige specificaties. Qua formaat is het toestel in zijn geheel groter geworden, maar dat is een trend die we overal terug zien. De afmetingen van de Huawei Ascend P7 zijn als volgt 139,8 bij 68,8 bij 6,5mm. Het gewicht is beperkt gebleven tot 124 gram. Met dit formaat en gewicht heb je een perfecte smartphone voor dagelijks gebruik.

Kleur

Voor nu geldt dat de Ascend P7 in twee kleuren leverbaar zal worden. De kleuren waaruit gekozen kan gaan worden zijn zwart en wit. Of er in de toekomst ook nog andere kleuren beschikbaar komen is nog niet duidelijk. Bij de Ascend P6 was er namelijk ook een roze kleur beschikbaar. Het lijkt erop dat Huawei alleen voor de standaard kleuren gaat, want het gaat namelijk om de prestaties van het toestel en niet om de kleur.

Display

De Huawei Ascend P7 heeft een 5,0 inch INCELL touch-sensitive display. Het display is met 0,3 inch vergroot ten opzichte van het vorige vlaggenschip. Het vergroten van het beeldscherm is een trend die hoort bij smartphones. De resolutie van het 5,0 inch display is verhoogd naar FHD 1920 bij 1080 pixels en het display kan 16 miljoen kleuren herkennen/weergeven. Het draait tegenwoordig allemaal om grootte en helderheid bij de display’s en dat laat Huawei ook duidelijk zien bij de Ascend P7.

Processor en geheugen

Het kloppend hart van de Ascend P7 is een CPU uit de eigen fabriek van Huawei, we hebben het over een Hisilicon Kirin 910T Quad-core 1.8GHz. Met deze krachtige processor kan de Ascend P7 daadwerkelijk alles aan. Snelheid is geboden bij deze smartphone en dat komt ten goede aan de functionaliteit van het toestel. Multitasken is het antwoord op snel te werk gaan en in onze drukke samenleving is dat een pre.Het interne geheugen van de Ascend P7 is 16GB ROM en 2GB RAM.

Besturingssysteem

De software die de Ascend P7 draaiende houdt is Google’s Android™ 4.4 .2 KitKat met een extra laagje Huawei Emotion UI 2.3. Doordat de smartphone als eerste besturingssysteem gebruikt maakt van Android™ 4.4 .2 KitKat heb je als gebruiker het voordeel dat je van veel Google faciliteiten gratis gebruik kunt maken, zoals Gmail, Google Maps en Google+. Daarnaast kun je gebruik maken van de Google Play Store om apps te downloaden om je Huawei Ascend P7 in te richten naar persoonlijke wensen.
Camera

De camera’s bij smartphones worden steeds belangrijker en dat zie je ook bij de Ascend P7. Iedereen wil overal foto’s kunnen maken en dat in de beste kwaliteit. Met de 13 megapixel rear camera met flash kun je de mooiste momenten op de juiste manier vastleggen. Aan de voorkant van het toestel is een 8 megapixel camera geïntegreerd, waarmee een ieder prachtige selfies kan maken.

huawei ascend p7 4Batterij

Had de Ascend P6 nog een 2000 mAh batterij, de Ascend P7 heeft een 2500mAh batterij. De levensduur is aanzienlijk verbeterd. Is de batterij toch helemaal leeg, wees gerust want binnen vier uur is de batterij weer volledig opgeladen en kan je weer de hele dag intensief gebruik maken van de Huawei Ascend P7.

In the Box

Bestel je de Huawei Ascend P7 dan kun je het volgende verwachten in de doos als je de smartphone thuis ontvangt.

1x Smartphone Huawei Ascend P7 met ingebouwde 2500mAh batterij
1 x USB oplader
1x USB oplader kabel
1x Koptelefoon
1x TPU case
1x Koptelefoon jack cover
1x Veiligheidsinformatie
1x Quick Start Guide

Ultra Power Saving Mode

Geen batterij meer? Geen probleem. Als de batterij van je Ascend P7 leeg dreigt te lopen, dan kun je de Ultra Power Saving Modus inschakelen. Als je deze functie inschakelt zal de Ascend P7 alle functies uitschakelen die veel stroom verbruiken. Je kunt in deze modus alleen nog bellen en sms’en voor 24 uur lang met 10 procent batterij.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reacties zijn uitgeschakeld.