Teaser van de Huawei Ascend P7 online

0

Teaser van de Huawei Ascend P7 online

Evleaks kwam een aantal dagen geleden met foto’s van de Huawei Ascend P7. Ook werden er een aantal specificaties onthuld van de opvolger van de Ascend P6. Maar nu heeft Huawei zelf een teaser online gezet van de Huawei Ascend P7. Het motto van het reclamefilmpje is What is next?

In de teaser word de Huawei Ascend P7 gebruikt als een dominosteentjes en gaat het door verschillende landen voordat ze uitkomen in Parijs, waar op 7 mei 2014 de Ascend P7 gepresenteerd zal worden. In het filmpje is op te maken dat het toestel in twee kleuren op de markt zal komen omdat alleen een zwart en wit toestel gebruikt worden als dominosteentjes. In het filmpje valt de Huawei Ascend P7 natuurlijk ook door Nederland want er is overduidelijk een molen en een tulpen veld te zien waar de dominosteentjes doorheen vallen.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht