Veelgestelde vragen

De Huawei Ascend P7 is een nieuwe smartphone en het blijkt dat er ontzettend veel vragen zijn met betrekking tot de werking van deze nieuwe smartphone van Huawei. Hieronder lees je de vragen die tot nu toe bij ons binnen zijn gekomen met betrekking tot de Huawei Ascend P7.

1. Is WhatsApp te downloaden voor de Huawei Ascend P7?
1. WhatsApp is razend populair en via de Google Play Store kun je WhatsApp Downloaden en instellen voor de Ascend P7.
2. Ik wil een backup maken van alle gegevens, kan dit?
2. Je kunt een backup maken van al je gegevens die je op je Ascend P7 hebt staan. Hiervoor dien je wel HiSuit By Huawei te downloaden.
3. Waarom zitten er twee simkaart slots op de Huawei Ascend P7?
3. De Huawei Ascend P7 is uitgerust met maar één simkaart houder. De twee slots naast elkaar zijn niet hetzelfde. De slot naast de power button is voor de MicroSD kaart en de slot hiernaast is voor de simkaart.
4. Ik krijg de lade van mijn simkaart slot niet open, wat nu?
De lade van de simkaart slot is heel makkelijk te openen. Bij de Ascend P7 wordt een Sim eject tool meegeleverd. Met deze tool (lijkt op een paperclip) kun je de simkaart slot heel eenvoudig openen. Hetzelfde geldt voor de MicroSD kaart lade.
Heb jij nog een vraag met betrekking op de Huawei Ascend P7 en is deze hierboven nog niet behandeld stel gerust je vraag en krijg bijtijds een passend antwoord en zie de vraag plus het antwoord hierboven terug.