Zo kies je een sim only

0

Een sim only, wat is dat nu eigenlijk? Een sim only is een los abonnement dat je afsluit zonder een toestel. Je krijgt dus alleen een simkaart en niet zoals bij een abonnement een simkaart met een nieuwe telefoon. Een sim only is een goede oplossing als je op zoekt bent naar een goedkoop abonnement en geen nieuw toestel nodig hebt.

Het voordeel van een sim only is dat het meestal veel goedkoper is dan een abonnement met toestel. Als je een abonnement afsluit met een telefoon, ontvang je meestal een hoge korting op het toestel. Doordat er bij een sim only geen toestel zit, ontvang je korting op het abonnement. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten lager. De korting die je krijgt kan oplopen tot wel de helft van het normale tarief wat je zou betalen als je een abonnement met toestel zou afsluiten.

Een sim only is een uitkomst voor diegene die het niet nodig vinden om steeds een nieuw toestel aan te schaffen en die het jammer vinden dat dit doorgaans veel duurder is.

Hoe kies je een sim only?

Op de website van UnitedConsumers kun je eenvoudig een sim only vergelijken. Wat moet je hiervoor doen? Het is heel simpel. Je vult de volgende dingen in: welke provider, het aantal minuten en sms’jes, het aantal MB’s, de maandprijs, de looptijd en de vergelijker doet de rest. Door jouw wensen in te vullen, rolt er vanzelf een sim only uit die het beste bij je past.

Als je een sim only hebt kunnen samenstellen, kijk dan nog even naar de aanvullende opties. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van nummerbehoud en zijn hier eventueel kosten aan verbonden? En misschien heeft jouw provider de optie om een speciale bundel af te sluiten als je bijvoorbeeld naar het buitenland gaat. Loop alle gegevens nog even goed na voordat je het abonnement afsluit.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Ik ben Carlijn de Witte. Ik zorg ervoor dat verschillende websites dagelijks voorzien worden van het laatste nieuws en de beste telecom aanbiedingen. Voor huaweiascendp7.com heb ik meerdere bronnen waar ik het laatste nieuws en geruchten weghaal. Tevens zorg ik ervoor dat alle aanbiedingen op deze site up-to-date blijven, hierdoor vind jij altijd de beste telefoon deal!

Reageren op het bericht